Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει σχεδόν φτάσει. Κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου μας δίνεται μια αφορμή για να δείξουμε με μία ιδιαίτερη κίνηση στους αγαπημένους μας πόσο σημαντικό ρόλο έχουν στην ζωή μας. Η αγάπη μας βέβαια κάθε μέρα γιορτάζεται με μικρές στιγμές και πράγματα, αλλά τι πιο όμορφο για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μία έκπληξη; 

Αν λοιπόν ψάχνετε ποιο ρομαντικό δώρο θα χαρίσετε στην σύντροφο σας τότε σκεφτείτε τα κοσμήματα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε το καταλληλότερο. Οποιοδήποτε στυλ και αν έχει, σίγουρα θα εκτιμήσει ένα όμορφο κόσμημα που θα της θυμίζει εσάς και θα την συντροφεύει καθημερινά.

Εμείς παρακάτω σας προτείνουμε κάποιες επιλογές δώρων.

1. Κοσμήματα με καρδιά

Η καρδιά είναι το σύμβολο αυτής της μέρας και στο κατάστημα μας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά σχέδια και είδη. 

2. Κοσμήματα με προσωπικό χαρακτήρα

Σε ένα κολιέ ή βραχιόλι, με ταυτότητα ή μια καρδιά μπορεί να χαραχτεί μια σημαντική ημερομηνία, ένα όνομα ή οτιδήποτε άλλο έχει νόημα για εσάς.


3. Κοσμήματα με την λέξη love

Μία μικρή λέξη που μπορεί με όμορφο τρόπο να αποτυπώσει τα συναισθήματα σας. 

 

4. Κοσμήματα με πέτρες

Κάθε πέτρα είναι ξεχωριστή και κάθε χρώμα έχει διαφορετικό νόημα. Διαλέξτε το αγαπημένο της χρώμα και κάντε της δώρο ένα κόσμημα με μία τέτοια πέτρα.

5. Ρολόγια και για τους δύο

Για μια γυναίκα όσο και για έναν άντρα, διαχρονική λύση είναι ένα ρολόι. Οι περισσότεροι θα ενθουσιαστούν με ένα καινούριο ρολόι που θα προστεθεί στην συλλογή τους.

Μοιραστείτε το άρθρο