ΕΛΛΑΔΑ
Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 55 €.
Για παραγγελίες κάτω των 55 € τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3 €.

Αποστολή με την ταχυμεταφορική εταιρία Γενική Ταχυδρομική.

ΚΥΠΡΟΣ
Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 150 €
Για παραγγελίες κάτω των 150 € τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 10 €.
Αποστολή με την ταχυμεταφορική εταιρία Γενική Ταχυδρομική.


ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 200€
Για παραγγελίες κάτω των 200 € τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 25 €.
Αποστολή με Ταχυμεταφορική εταιρία ή την υπηρεσία Express Registered Airmail

Παραλαβή από το κατάστημα δωρεάν.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε σε χρονικό διάστημα 2 - 7 εργάσιμων ημερών. Μπορείτε ακόμα να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας.

Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα του εκάστοτε προϊόντος δεν επιτρέπει την αποστολή του εντός του ως άνω διαστήματος, θα υπάρχει πάντοτε ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης μέσω email ή τηλεφωνικώς. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ή δυσπρόσιτου προορισμού αποστολής.

Το www.goldentiara.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινοµένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.

*Είτε για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος σας για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2106144467 και στο email: return@goldentiara.gr

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους Όρους Χρήσης του e-shop μας.