Σύμφωνα με την Ανατολική φιλοσοφία, τα Chakras είναι 7 ενεργειακά σημεία στο σώμα μας και πιστεύεται ότι φροντίζοντας το κάθε ένα από αυτά, μπορούμε να επιτύχουμε την ισορροπία. Κάθε Chakra αντιπροσωπεύεται απο ένα διαφορετικό σύμβολο και χρώμα του ουράνιου τόξου.

Η συλλογή αυτή δημιουργήθηκε ώστε κάθε σύμβολο να είναι μια υπενθύμιση για αυτόν που το φοράει του στόχου του και αυτού που θέλει να επιτύχει, διατηρώντας ταυτόχρονα την αισθητική ενός όμορφου κοσμήματος. Όλα τα κολιέ αυτής της συλλογής είναι φτιαγμένα από καθαρό ασήμι 925ο επιχρυσωμένο και έχουν αλυσίδα με προέκταση ώστε να μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα.



Το Chakra Βάσης (Muladhara) βρίσκεται στην βάση της σπονδυλικης στήλης και είναι συνδεδεμένο με την αυτοπεποίθηση, την αίσθηση της ασφάλειας και της γείωσης, τις αξίες της οικογένειας και στοχεύει στην αποδοχή του εαυτού μας. Σχετίζεται με το κόκκινο χρώμα, την σπονδυλική στήλη, τα πόδια, τα νεφρά και το παχύ έντερο. Το συγκεκριμένο θα ήταν κατάλληλο δώρο για την μαμά σου που σου έδωσε τις ρίζες σου ή μια φίλη που είναι πάντα εκεί με την στήριξη της.

Το Τρίτο Μάτι Chakra (Ajna)  είναι συνδεδεμένο με την διαίσθηση, την αυτογνωσία, την σοφία και την απομάκρυνση των αρνητικών σκέψεων. Σχετίζεται με το βαθύ μπλε και βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου, ανάμεσα στα μάτια και ακριβώς πάνω από τα αυτιά. Το συγκεκριμένο θα ήταν ιδανικό δώρο για την καλύτερη σου φίλη για την σοφία της ή για μία πολύ εργατική φίλη που χρειάζεται καθαρή σκέψη και φαντασία. Και για σένα φυσικά για να θυμάσαι να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου.

Το Chakra του ηλιακού πλέγματος (Manipura) βρίσκεραι ανάμεσα στον αφαλό και το διάφραγμα. Είναι συνδεδεμένο με την προσωπική δύναμη και την ικανότητα να έχεις αυτοέλεγχο. Σχετίζεται με το κίτρινο χρώμα, το πάγκρεας, το στομάχι και το ήπαρ. Το συγκεκριμένο θα ήταν πολύ όμορφο δώρο για έναν δικό σας άνθρωπο που χρειάζεται λίγη παραπάνω στήριξη και αυτοπεποίθηση είτε σε πέριοδο εξετάσεων ή επειδή ξεκινάει καινούρια δουλεία.

Το Chakra του ιερού οστού (Svadisthana) βρίσκεται κάτω από τον αφαλό και είναι συνδεδεμένο με την ευχαρίστηση, την συναισθηματική ισορροπία και την σεξουαλικότητα. Σχετίζεται με το πορτοκαλί χρώμα. Είναι ιδανικό δώρο για μία κοπέλα σαν υπενθύμιση των χαρούμενων στιγμών που έχετε περάσει μαζί ή για οποιονδήποτε που ξεκινάει κάτι καινούριο ή χρειάζεται μία δόση χαράς.

Το Chakra της καρδιάς (Anahata) είναι συνδεδεμένο με την αγάπη, την αποδοχή, την συγχώρεση και την συμπόνια. Σχετίζεται με το πράσινο χρώμα και την καρδιά, το κυκλοφορικό σύστημα και τα χέρια. Το ιδανικότερο δώρο για το ταίρι σου ή την καλύτερη σου φίλη και βέβαια για εσένα την ίδια.

Μοιραστείτε το άρθρο